Klippene fra ouijabrett-seansen!

  • 02.08.2017 kl. 09:32

Hola!

Jeg fikk jo litt respons i går på innlegget om mine opplevelser med ouijabrettet, noe som gjorde at jeg fikk veldig lyst til å poste videoen. Men husk at kvaliteten på denne er såpass lav fordi vi opprinnelig kun filmet for å se på den selv og ikke dele den med noen andre. Vi har allerede avtalt å filme en ny ouija-video til helgen, slik at jeg kan bruke et speilreflekskamera på en tripod under hele seansen. Håper dere liker å se disse klippene uansett, nå som dere får et innblikk i min femte seanse. Jeg har kun fått et spørsmål foreløpig til vår neste video, så dersom dere vil ha med noen spørsmål, kommenter dem før fredag iallfall!

Ha en fin dag!

Mine opplevelser med ouija-board!

  • 01.08.2017 kl. 13:01

God dag!

Er det noe her i verden som interesserer meg, så er det overnaturlige ting, mysterier og konspirasjonsteorier. Jeg bruker mye av fritiden min på research, ser på dokumentarer og filmer eller spiller ouijabrett, også kalt spiritisme. Jeg kjøpte et ouijabrett for noen uker siden via Amazon for 400 kroner inklusiv frakt til Norge, rett og slett fordi jeg hadde skikkelig lyst til å prøve å kommunisere med noen gjennom det. Det er veldig mange forskjellige meninger angående spiritisme, og mange mener det bare er tull og selvstyrt. Personlig tror jeg at det faktisk er noe mer mellom himmel og jord som bruker våre energier til å bevege planketten. Jeg har spilt med brettet fire ganger siden jeg fikk det tror jeg. Sist gang ble det såpass ekkelt at jeg bestemte meg for å ta pause fra det en stund. Jeg tenkte å fortelle om de fem opplevelsene jeg har hatt. Det er umulig å huske alle ordene, så jeg forteller bare om det som faktisk var ganske spennende.

Session 1, 28. juni 2017

Første gang jeg spilte, gjorde jeg det med mamma. Det tok litt tid før planketten bevegde på seg. Etter litt bevegde den seg fortere under spørsmålene og kalte se ved navn "P". Vi tror vi fikk kontakt med bestefaren min, men man kan jo aldri være helt sikker. Jeg spurte om det var en god idé å kjøpe brettet, han skrev "nei". Jeg spurte også om han visste hvor jeg skulle studere i høst og han skrev "USA". Så spurte jeg om det var et godt valg av meg å ta og da gikk den raskt til "ja", noe som faktisk gjorde meg veldig glad! Vi prata litt frem og tilbake, men han skrev "slit", så vi forstod det sånn at han var sliten av å kommunisere. Vi avtalte å prate med han neste dag igjen, før han gikk til "goodbye"

Session 2, 29. juni 2017

Ettersom vi prata med det som antakeligvis var bestefar dagen før, ønsket vi å kontakte han igjen. Denne dagen fikk vi kontakt med en gutt som kalte seg "GW", han døde 1955 (10 år) og sa han var i familien min. Han sa også at Tia var redd for han, noe jeg syntes var litt ekkelt å høre dersom han har vist seg for henne. Vi spurte hva han døde av og han stavet "gift". Tro meg, vi fikk gåsehud begge to. Det er først når energien har stavet alle bokstavene og gått tilbake til midten at vi rekker å reagere, noe som alltid gjør det hele litt mere spennende. Jeg spurte om jeg hadde hjelpere og fikk vite at jeg hadde 5 hjelpere, der den ene av den heter Acma. Jeg har aldri hørt navnet før, men har tidligere også hørt at jeg har hjelpere rundt meg. Vi sa hade til denne gutten og prøvde igjen. Denne gangen gikk det til "goodbye" med en gang vi spurte om det var noen der, noe som var skikkelig guffent i grunn. Jeg sa at jeg ikke syntes det var noe greit og spurte om vedkommende var en god ånd, hvor hen sa "nei". Jeg spurte hva vedkommende het og den kalte seg UND. Helt ærlig tror jeg ikke den siste var en menneskelig sjel, men hva vet jeg - haha!

Jeg spurte en rekke spørsmål under denne sessionen, der jeg spurte spørsmål som jeg virkelig lurer på. Dersom dere har spørsmål dere ønsker jeg skal spørre neste gang, skriv dem gjerne under. Jeg kan gjerne ha en Q&A med ouijabrettet, hehe!!

Kommer Norge til å komme i krig i min levetid? Ja, om 26 år
Bør vi ha et lager med mat og overlevelsesprodukter? Ja, og drivhus
Finnes det aliens? Evt hvor mange arter. Ja, 6 arter
Finnes det vampyrer? Ja
Finnes havfruer? Kanskje

Session 3, 1. juli 2017

Jeg prøvde å spille med bestemor, men den rikket seg ikke av flekken. Så fort mamma ble med gikk den til vet ikke (mellom ja og nei) og til midten flere ganger. Vi spurte hva den het og den skrev "ST". Vi spurte og den var en god ånd og den sa "NEI". Senere sa den "Z" og prøvde å gå ut av brettet, da avsluttet vi med å gå til "goodbye" med en gang.

Session 4, 3. juli 2017

Denne gangen spilte jeg med min gode barndomsvenninne Regine. Det tok lang tid før vi fikk kontakt og det funket ikke så godt når moren prøvde å være med. Den bevegde seg så vidt rundt, men når kjæresten til mammaen kom inn døren gikk planketten fort til "goodbye", noe som var litt merkelig. Vi fant ut at vi skulle fortsette alene, i en mørk gang, med tente lys - da begynte det å skje litt mer!

Vi fikk mest sannsynlig kontakt med en eldre dame og bestefaren til Regine og de svarte med årstall og mye annet som ikke vi en gang visste, men som moren kunne bekrefte senere - det er noe av det som beviser at vi faktisk ikke beveger denne planketten underbevisst. Nå er det jo en måned siden jeg spilte denne runden, så husker ikke alt som skjedde.

Session 5, 10. juli 2017

Dette var kanskje den skumleste, men også mest spennende gangen vi spilte. Nok en gang med barndomsvenninnen, men også med søsteren hennes og kjæresten. Vi var fire stykker som spilte denne gangen, noe som også gir eventuelle ånder mer energi å ta av. Denne seansen ble så intens og spennende at jeg filmen noen deler av den innimellom. Jeg kan sikkert poste en video med deler av seansen om dere ønsker det!

Vi fikk kontakt med flere denne seansen, men jeg ønsker å peke ut tre av dem. Først fikk vi kontakt med bestefaren til Regine og Caroline, men sakte men sikkert oppførte han seg merkelig og vi følte ikke det var han i det hele tatt. Caroline hadde en veldig sterk energi, så når vi spurte hvor ånden stod pekte han alltid på henne. Vi ble litt ertete mot brettet etterhvert, noe som absolutt ikke er lurt da det irriterer åndene. Planketten gikk til "z" og "o", frem og tilbake, veldig fort. Zozo... det er "demonen" i brettet, noe som absolutt ikke er noe man ønsker. Vi spurte mange spørsmål og ble mere kjent med Zozo, ikke at det er en god idé kansje, men vi begynte å like han! Haha... vi er syke.

Nå var det mest Caroline, kjæresten Robin og jeg som spilte, mens Regine så på og filmet innimellom. Zozo sa han ikke likte meg og ikke ville jeg skulle spille flere ganger, men til slutt fikk jeg lov igjen. Kjæresten til mammaen til Regine kom inn på rommet for å si natta til oss, og for å si at det lå loff i brødboksen til morgenen. Da vi sa natta, skrev plutselig planketten "natta" når vi ikke tenkte over det. Det syntes vi var ganske festlig, så vi brast ut i latter alle mann - det gjorde Zozo også, og stavet "hahaha" flere ganger. Vi ble enige om at solen på brettet representerer latter og at månen representerer natta, så den slipper å stave ut ordene hele tiden. Vi pratet lenge og hver gang vi sa noe gøy, flyttet den seg til sola, så det var ganske kult!

Men så kommer mammaen til Regine inn for å si natta, og da flyttet planketten seg til månen med en gang! Og så stavet den "loff" akkurat i det hun nevnte det samme, så det var utrolig rart! Haha :-D Den gikk også til "m" "a" "m" "a", noe som enten er et alterego av Zozo eller en værre demon - hvem vet. Men når den går kjapt frem og tilbake på de to bokstavene, teller baklengs, går til hvert av hjørnene, spinner i et 8-tall eller går baklengs på alfabetet, skal det visstnok være en ond ånd.

Helt til slutt byttet vi plassering til å spille i stuen. Da kom vi i kontakt med en som kalte seg Gaute og var 67 år fra Nord Molde, tydeligvis en kjenning av foreldrene til Robin, ettersom den stavet navnet til familien hans, kom med konkrete årstall som kunne stemme osv. Han stavet at Zozo var farlig, at han ønsket å åpne en portal og "stikke ut" som han stavet, og at vi måtte slukke lys og ikke ha flere lys enn spillere, ettersom det åpnet portalen og kunne besette oss. Vi syntes jo dette var litt ekkelt å høre, ettersom vi likte å prate med Zozo.

Helt til slutt forsvant Gaute og brettet stavet "BLOODY MARY" uten at jeg rakk å forstå hva den stavet, jeg så på Caroline og hun ble sjokket og lurte på hvorfor jeg ikke reagerte. Jeg klarte ikke å lese bokstavene så fort som den bevegde seg, helt sykt. Da gikk vi til "goodbye", det ble rett og slett litt ekkelt.


Men dere! Dette, som alt annet er viktig at dere velger hvordan dere tolker selv. Man må jo så klart være kritisk til all info man får, selv gjennom et spiritismebrett (kanskje enda viktigere, ettersom de kan lure deg). Alt av svar må jo behandles som noe veiledende, siden det er sjeldent at noe kan avklares med nøyaktige bevis (iallfall det med krig og vesener). Jeg syntes iallfall det er veldig spennende å spørre om forskjellige spørsmål og se hva slags svar man får tilbake.

Jeg ser nå, når jeg leser over alt jeg har skrevet at det er veldig vanskelig å forstå, siden det var veldig vanskelig å skrive det på en god måte. Hvordan formidler man noe slikt uten å virke helt rar i hodet? Ikke vet jeg, men jeg hadde veldig lyst til å dele opplevelsene våre med dere iallfall, og neste gang har jeg lyst til å filme seansen!

Jeg vil som sagt gjerne at dere skriver spørsmål dere ønsker jeg skal spørre brettet, så kan jeg poste en Q&A for dere etter neste seanse. Kanskje jeg får det til allerede til helgen, så vær kjappe med å poste noen spørsmål!

Ha det fint!

Celina Stamper

Jeg er en tjueen år gammen jente fra Sandefjord som bor her med min fem år gamle datter! Jeg studerer bachelor sosiologi ved Høgskolen i Sørøst-Norge og skal ta ett semester høsten 2017 ved University of California, Berkeley.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no