Klippene fra ouijabrett-seansen!

  • 02.08.2017 kl. 09:32

Hola!

Jeg fikk jo litt respons i går på innlegget om mine opplevelser med ouijabrettet, noe som gjorde at jeg fikk veldig lyst til å poste videoen. Men husk at kvaliteten på denne er såpass lav fordi vi opprinnelig kun filmet for å se på den selv og ikke dele den med noen andre. Vi har allerede avtalt å filme en ny ouija-video til helgen, slik at jeg kan bruke et speilreflekskamera på en tripod under hele seansen. Håper dere liker å se disse klippene uansett, nå som dere får et innblikk i min femte seanse. Jeg har kun fått et spørsmål foreløpig til vår neste video, så dersom dere vil ha med noen spørsmål, kommenter dem før fredag iallfall!

Ha en fin dag!

5 Kommentarer

Runar

02.08.2017 kl. 10:04
Utrolig at folk faktisk tror at et brett gjør det mulig å snakke med døde.....

Har det aldri falt deg inn å f.eks spørre om fullt navn på personene du snakker med? Slikk at du faktisk kan bevise noe?

Rart at "personene" alltid skriver bare initialer.... skulle tro de kunne skrevet navnet sitt når de klarer å skrive "bloody mary".....

Dere kan jo også prøve spillet med bind for øynene. Siden det er "spøkelser" som styrer dere så skulle jo ikke det by på problemer. Men siden det er deres egen vilje, og syn, som styrer brikkene så spår jeg at dere da vil få svar som "J8XYS" og ikke setninger.

Eller: få noen til å skrive ned et ord på en lapp mens dere andre har bind forran øynene. Personen viser lappen til hele rommet slik at "spøkelset" kan se det. Så spør dere hva som stod på lappen og får "spøkelset" til å skrive det.

Klarer dere dette?

Celina Stamper

02.08.2017 kl. 10:11
Runar: Vi får som regel alltid navn, men jeg tror heller ikke alt er så rett fram som du tenker. Flere ganger skrev den noe som kun en av oss visste (en som ikke spilte som regel), noe som er ganske kult. Men hensikten min er ikke å bevise noe eller overtale ikke-troende, det er en personlig sak som jeg ikke ønsker å blande meg oppi. Man en på forskjellige stadier i livet og tar ting i sitt eget nivå mens man kan forskjellig :-) Jeg ønsker rett og slett bare å dele noe av det vi filmet :)

Runar

02.08.2017 kl. 10:09
Ps: du ser jo tydelig at jenta til venstre drar i brikken lenge før spørsmålet er stilt ferdig. Hånden hennes beveger seg FØR brikken. Altså drar hun i den. Hold 1 fing hver midt på brikken så blir det enda tydeligere at det er dere (eller et "spøkelse")

C

03.08.2017 kl. 05:10
Dere spør helt feil spørsmål. Han kan nok ikke fysisk "blåse", men evt slukke.

At dere tar det mer seriøst vil gjøre at dere får mer ut av dette.

Celina Stamper

03.08.2017 kl. 08:18
C: Ja, vi tenkte nok ikke så mye over hva vi sa :)

Skriv en ny kommentar

Celina Stamper

Jeg er en tjueen år gammen jente fra Sandefjord som bor her med min fem år gamle datter! Jeg studerer bachelor sosiologi ved Høgskolen i Sørøst-Norge og skal ta ett semester høsten 2017 ved University of California, Berkeley.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits