Sex mellom heterofile menn er ikke homofili

  • 01.08.2017 kl. 21:07

God kveld!

Disse to bøkene er blant dem jeg blir møtt med i pensum i Sexual Cultures faget, om jeg kommer inn (det er nemlig et svært begrenset antall plasser). Not Gay: Sex between straight white men av Jane Ward og Feminist Porn Book av Tristan Taormino. Jeg vet ikke hva jeg skal forvente av bøkene, annet enn at de sikkert kommer til å lære meg mye kunnskap jeg kan få bruk for for å forstå seksuell kultur i samfunnet. Dette faget er kanskje en av de jeg har mest lyst til å komme inn på, og om jeg ikke gjør det - får jeg iallfall muligheten til å lese noe om det likevel. Dette skal iallfall bli min kveldsbok framover motavreise, i og med at hele boken er en svimlende andel av pensum. Nå kan jeg ikke svare på hva teorien som ble framlagt angående overskriften er, ettersom jeg ikke har lest boken - men det er definitivt noe jeg ønsker å dele senere når jeg har lest den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva tror dere: Kan to heterofile menn ha sex med hverandre uten å være homofile og hva kan være grunnen til at de velger å gjøre nettopp det? Jeg tror det kan være fullt mulig dersom de har kjemi på en annen måte enn at den er romantisk, kanskje på et høyere og mer spirituelt nivå. Men hvorfor de skulle gjort nettopp det kan ha med alt fra at de har sitt grunnleggende behov å ta hånd om til at de ønsker å utforske mer med kroppen sin basert på et aromantisk grunnlag. Men hva vet vel jeg? Sist jeg sjekket var jeg ikke en heterofil hvit mann som skulle ha sex med en annen heterofil hvit mann heller.

Ha en fin kveld dere!

11 Kommentarer

Homolobby

01.08.2017 kl. 22:04
Hei Celina.

Homoseksualitet er definert som sex mellom to av samme kjønn.

Jeg vil anbefale deg at du bruker evnene dine på et annet studium.

Mvh Homolobby.

PS Berkeley er stedet for de verste raddisene.

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 22:30
Homolobby: Definisjoner er relativt mener da jeg, tror ikke på å sette noen i bur i grunn :-)

Homolobby

01.08.2017 kl. 22:38
Hei Celina. Jeg tror du har skjønt det. Alt er relativt ifølge Einstein. Noen sosiologer er relativt dumme.

Mvh

Runar

01.08.2017 kl. 23:50
Blir som å si at sex mellom en kvinne og en mann ikke er heterofilt.... eller at sex mellom et barn og en mann ikke er pedofili. Definisjoner er noe vi må bruke. Og disse definisjonene er ganske klare.

Om du sier at definisjoner er relative så kan jeg si ALT. F.eks jeg er ikke et menneske, jeg er et helikopter. For jeg har en egen definisjon. Det blir jo bare tull, eller? For å ha en meningsfull samtale må man være enige om definisjonene som er innvolvert.

Celina Stamper

02.08.2017 kl. 07:26
Runar: Jeg er helt enig om at situasjonsdefinisjonene og forståelse over at meningene om visse symboler er like, er veldig viktig innen kommunikasjon. Jeg prøver vel mest å komme frem til at seksualitet og samvær på tross av KJØNN kan være mye mer flytende og ikke så norm- og rammestyrt som vi tror det er :-)

tl94

02.08.2017 kl. 00:53
gøy med litt andre temaer en sminke og hår , dette innlegget var bra :-)

Celina Stamper

02.08.2017 kl. 07:26
tl94: Takk! :D Helt enig!

superdaddy92

02.08.2017 kl. 01:12
Er alltid gøy å lese relative syns punkter :) får håpe du kommer med flere sånne innlegg

Celina Stamper

02.08.2017 kl. 07:27
superdaddy92: Det kommer nok flere slike etterhvert :-)

Viktoria

02.08.2017 kl. 02:45
Jeg tror absolutt at to menn kan ha sex med hverandre uten å være generelt sett homofile. Kvinner eksperimenterer hele tiden uten at det medfører noe stempel, så hvorfor ikke menn? Menn er kjent for å ha ekstra høy sexdrift, så slik jeg ser det er det ikke egentlig rart om det "smeller" en gang eller to. Og det gjør det nok også, bare at det ikke snakkes høyt om.

Kommer vel litt an på situasjonen også, da. Som du sier tror jeg også at det kan oppstå en ikke-romantisk connection mellom to menn som gjør at sex plutselig faller seg naturlig i akkurat den settingen med akkurat den personen, selv om det ikke er homofile relasjoner de søker ellers i hverdagen.

Celina Stamper

02.08.2017 kl. 07:27
Viktoria: Du stjeler ordene mine! Super godt skrevet, det er akkurat poenget mitt! :-D

Skriv en ny kommentar

Celina Stamper

Jeg er en tjueen år gammen jente fra Sandefjord som bor her med min fem år gamle datter! Jeg studerer bachelor sosiologi ved Høgskolen i Sørøst-Norge og skal ta ett semester høsten 2017 ved University of California, Berkeley.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits