Mine opplevelser med ouija-board!

  • 01.08.2017 kl. 13:01

God dag!

Er det noe her i verden som interesserer meg, så er det overnaturlige ting, mysterier og konspirasjonsteorier. Jeg bruker mye av fritiden min på research, ser på dokumentarer og filmer eller spiller ouijabrett, også kalt spiritisme. Jeg kjøpte et ouijabrett for noen uker siden via Amazon for 400 kroner inklusiv frakt til Norge, rett og slett fordi jeg hadde skikkelig lyst til å prøve å kommunisere med noen gjennom det. Det er veldig mange forskjellige meninger angående spiritisme, og mange mener det bare er tull og selvstyrt. Personlig tror jeg at det faktisk er noe mer mellom himmel og jord som bruker våre energier til å bevege planketten. Jeg har spilt med brettet fire ganger siden jeg fikk det tror jeg. Sist gang ble det såpass ekkelt at jeg bestemte meg for å ta pause fra det en stund. Jeg tenkte å fortelle om de fem opplevelsene jeg har hatt. Det er umulig å huske alle ordene, så jeg forteller bare om det som faktisk var ganske spennende.

Session 1, 28. juni 2017

Første gang jeg spilte, gjorde jeg det med mamma. Det tok litt tid før planketten bevegde på seg. Etter litt bevegde den seg fortere under spørsmålene og kalte se ved navn "P". Vi tror vi fikk kontakt med bestefaren min, men man kan jo aldri være helt sikker. Jeg spurte om det var en god idé å kjøpe brettet, han skrev "nei". Jeg spurte også om han visste hvor jeg skulle studere i høst og han skrev "USA". Så spurte jeg om det var et godt valg av meg å ta og da gikk den raskt til "ja", noe som faktisk gjorde meg veldig glad! Vi prata litt frem og tilbake, men han skrev "slit", så vi forstod det sånn at han var sliten av å kommunisere. Vi avtalte å prate med han neste dag igjen, før han gikk til "goodbye"

Session 2, 29. juni 2017

Ettersom vi prata med det som antakeligvis var bestefar dagen før, ønsket vi å kontakte han igjen. Denne dagen fikk vi kontakt med en gutt som kalte seg "GW", han døde 1955 (10 år) og sa han var i familien min. Han sa også at Tia var redd for han, noe jeg syntes var litt ekkelt å høre dersom han har vist seg for henne. Vi spurte hva han døde av og han stavet "gift". Tro meg, vi fikk gåsehud begge to. Det er først når energien har stavet alle bokstavene og gått tilbake til midten at vi rekker å reagere, noe som alltid gjør det hele litt mere spennende. Jeg spurte om jeg hadde hjelpere og fikk vite at jeg hadde 5 hjelpere, der den ene av den heter Acma. Jeg har aldri hørt navnet før, men har tidligere også hørt at jeg har hjelpere rundt meg. Vi sa hade til denne gutten og prøvde igjen. Denne gangen gikk det til "goodbye" med en gang vi spurte om det var noen der, noe som var skikkelig guffent i grunn. Jeg sa at jeg ikke syntes det var noe greit og spurte om vedkommende var en god ånd, hvor hen sa "nei". Jeg spurte hva vedkommende het og den kalte seg UND. Helt ærlig tror jeg ikke den siste var en menneskelig sjel, men hva vet jeg - haha!

Jeg spurte en rekke spørsmål under denne sessionen, der jeg spurte spørsmål som jeg virkelig lurer på. Dersom dere har spørsmål dere ønsker jeg skal spørre neste gang, skriv dem gjerne under. Jeg kan gjerne ha en Q&A med ouijabrettet, hehe!!

Kommer Norge til å komme i krig i min levetid? Ja, om 26 år
Bør vi ha et lager med mat og overlevelsesprodukter? Ja, og drivhus
Finnes det aliens? Evt hvor mange arter. Ja, 6 arter
Finnes det vampyrer? Ja
Finnes havfruer? Kanskje

Session 3, 1. juli 2017

Jeg prøvde å spille med bestemor, men den rikket seg ikke av flekken. Så fort mamma ble med gikk den til vet ikke (mellom ja og nei) og til midten flere ganger. Vi spurte hva den het og den skrev "ST". Vi spurte og den var en god ånd og den sa "NEI". Senere sa den "Z" og prøvde å gå ut av brettet, da avsluttet vi med å gå til "goodbye" med en gang.

Session 4, 3. juli 2017

Denne gangen spilte jeg med min gode barndomsvenninne Regine. Det tok lang tid før vi fikk kontakt og det funket ikke så godt når moren prøvde å være med. Den bevegde seg så vidt rundt, men når kjæresten til mammaen kom inn døren gikk planketten fort til "goodbye", noe som var litt merkelig. Vi fant ut at vi skulle fortsette alene, i en mørk gang, med tente lys - da begynte det å skje litt mer!

Vi fikk mest sannsynlig kontakt med en eldre dame og bestefaren til Regine og de svarte med årstall og mye annet som ikke vi en gang visste, men som moren kunne bekrefte senere - det er noe av det som beviser at vi faktisk ikke beveger denne planketten underbevisst. Nå er det jo en måned siden jeg spilte denne runden, så husker ikke alt som skjedde.

Session 5, 10. juli 2017

Dette var kanskje den skumleste, men også mest spennende gangen vi spilte. Nok en gang med barndomsvenninnen, men også med søsteren hennes og kjæresten. Vi var fire stykker som spilte denne gangen, noe som også gir eventuelle ånder mer energi å ta av. Denne seansen ble så intens og spennende at jeg filmen noen deler av den innimellom. Jeg kan sikkert poste en video med deler av seansen om dere ønsker det!

Vi fikk kontakt med flere denne seansen, men jeg ønsker å peke ut tre av dem. Først fikk vi kontakt med bestefaren til Regine og Caroline, men sakte men sikkert oppførte han seg merkelig og vi følte ikke det var han i det hele tatt. Caroline hadde en veldig sterk energi, så når vi spurte hvor ånden stod pekte han alltid på henne. Vi ble litt ertete mot brettet etterhvert, noe som absolutt ikke er lurt da det irriterer åndene. Planketten gikk til "z" og "o", frem og tilbake, veldig fort. Zozo... det er "demonen" i brettet, noe som absolutt ikke er noe man ønsker. Vi spurte mange spørsmål og ble mere kjent med Zozo, ikke at det er en god idé kansje, men vi begynte å like han! Haha... vi er syke.

Nå var det mest Caroline, kjæresten Robin og jeg som spilte, mens Regine så på og filmet innimellom. Zozo sa han ikke likte meg og ikke ville jeg skulle spille flere ganger, men til slutt fikk jeg lov igjen. Kjæresten til mammaen til Regine kom inn på rommet for å si natta til oss, og for å si at det lå loff i brødboksen til morgenen. Da vi sa natta, skrev plutselig planketten "natta" når vi ikke tenkte over det. Det syntes vi var ganske festlig, så vi brast ut i latter alle mann - det gjorde Zozo også, og stavet "hahaha" flere ganger. Vi ble enige om at solen på brettet representerer latter og at månen representerer natta, så den slipper å stave ut ordene hele tiden. Vi pratet lenge og hver gang vi sa noe gøy, flyttet den seg til sola, så det var ganske kult!

Men så kommer mammaen til Regine inn for å si natta, og da flyttet planketten seg til månen med en gang! Og så stavet den "loff" akkurat i det hun nevnte det samme, så det var utrolig rart! Haha :-D Den gikk også til "m" "a" "m" "a", noe som enten er et alterego av Zozo eller en værre demon - hvem vet. Men når den går kjapt frem og tilbake på de to bokstavene, teller baklengs, går til hvert av hjørnene, spinner i et 8-tall eller går baklengs på alfabetet, skal det visstnok være en ond ånd.

Helt til slutt byttet vi plassering til å spille i stuen. Da kom vi i kontakt med en som kalte seg Gaute og var 67 år fra Nord Molde, tydeligvis en kjenning av foreldrene til Robin, ettersom den stavet navnet til familien hans, kom med konkrete årstall som kunne stemme osv. Han stavet at Zozo var farlig, at han ønsket å åpne en portal og "stikke ut" som han stavet, og at vi måtte slukke lys og ikke ha flere lys enn spillere, ettersom det åpnet portalen og kunne besette oss. Vi syntes jo dette var litt ekkelt å høre, ettersom vi likte å prate med Zozo.

Helt til slutt forsvant Gaute og brettet stavet "BLOODY MARY" uten at jeg rakk å forstå hva den stavet, jeg så på Caroline og hun ble sjokket og lurte på hvorfor jeg ikke reagerte. Jeg klarte ikke å lese bokstavene så fort som den bevegde seg, helt sykt. Da gikk vi til "goodbye", det ble rett og slett litt ekkelt.


Men dere! Dette, som alt annet er viktig at dere velger hvordan dere tolker selv. Man må jo så klart være kritisk til all info man får, selv gjennom et spiritismebrett (kanskje enda viktigere, ettersom de kan lure deg). Alt av svar må jo behandles som noe veiledende, siden det er sjeldent at noe kan avklares med nøyaktige bevis (iallfall det med krig og vesener). Jeg syntes iallfall det er veldig spennende å spørre om forskjellige spørsmål og se hva slags svar man får tilbake.

Jeg ser nå, når jeg leser over alt jeg har skrevet at det er veldig vanskelig å forstå, siden det var veldig vanskelig å skrive det på en god måte. Hvordan formidler man noe slikt uten å virke helt rar i hodet? Ikke vet jeg, men jeg hadde veldig lyst til å dele opplevelsene våre med dere iallfall, og neste gang har jeg lyst til å filme seansen!

Jeg vil som sagt gjerne at dere skriver spørsmål dere ønsker jeg skal spørre brettet, så kan jeg poste en Q&A for dere etter neste seanse. Kanskje jeg får det til allerede til helgen, så vær kjappe med å poste noen spørsmål!

Ha det fint!

23 Kommentarer

Victoria Larsen

01.08.2017 kl. 13:09
Jeg håper du får en fin tirsdag :-)

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 13:09
Victoria Larsen: Takk :)

synskepeggy

01.08.2017 kl. 13:40
Jeg vil ikke skremme deg,men jeg ville fått brettet ut av huset ASP !!

Du har aktivert det og risikoen for at "ting begynner å skje" utenfor din kontroll er derfor stor.

Jeg tar absolutt og fullstendig avstand fra alt som har "isme" i seg,som fks.spiritisme,satanisme o.l.Og det er først og fremst fordi at jeg er svært mottakelig for "åndeverden" og prøver derfor (til den grad jeg kan) å styre hvilke energier jeg ønsker å ha i nærheten av meg.

Jeg foreslår at du snarest kvitter deg med brettet,kjøper litt salvierøkelse og renser huset.En pk.med tyve røkelsespinner koster kr.25-30 og en røkelsesholder (som er praktisk å ha) koster mellom kr.50-100 på nett,avhengig av hvor du kjøper det,altså en brøkdel av det du betalte for brettet - og litt røkelse av og til renser huset for negativitet.

Når du brenner røkelse må du ha dører og vinduer lukket,når du har fått fyr på pinnen er det viktig at du ikke fysisk slukker den,men at den får brenne ned av seg selv.Når den har brent ned åpner du og lufter ut samtidig som du sier (høyt) : alt som er negativt og dårlig skal ut,alt som er positivt og godt skal bli.Gjør de ordene til et mantra for deg selv hver gang du renser huset etter ditt behov.

Masse lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 13:51
synskepeggy: Takk for kommentar! Tror ikke jeg kommer til å kvitte meg med brettet, men det ligger i bilen og ikke i huset, hehe. Jeg syntes det er alt for spennende til å la være :-( Jeg har tenkt til å rense huset, takk for tips! :-D

synskepeggy

01.08.2017 kl. 13:53
Huff,deg om det,men ikke si at det er et spill - det er ikke et spill,langt ifra !

Hilsen synskepeggy

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 14:06
synskepeggy: Nei det er jeg klar over at det ikke er, jeg er veldig forsiktig og følger "reglene" godt :-) Jeg vil jo ikke tulle meg borti noe og åpne en portal...

Josefine

01.08.2017 kl. 14:02
Da legger jeg ett inn ett ønske til neste seanse, hvis du skulle være så heldig å få kontakt med morfaren min så ville jeg gjerne stilt han følgende spørsmål : Om han fortsatt passer på meg(føler ikke hans nærvær lenger), om han bærer nag til det som har skjedd med meg og øvrige familie, om han har det bra :)

☺️

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 14:07
Josefine: Det skal jeg spørre om! <3

synskepeggy

01.08.2017 kl. 14:17
Du har allerede åpnet portal og du aner ikke hvem/hva du har å gjøre med.

Brettet "snakker" deg etter munnen og svarer de svar du vil/forventer å høre til å begynne med,men "det" som svarer har ganske sikkert en helt annen plan med kontakten enn det du har.

Jeg føler faktisk uhyggen - "noe" ønsker (helt tydelig) at jeg ikke advarer så sterkt mot dette.

Du skal få erfare i fred,jeg kan ingenting gjøre allikevel når du tror at dette er en ufarlig lek - helt i tråd med "det" som vet at du bruker det vil.

Hilsen synskepeggy.

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 14:43
synskepeggy: Jeg vet det kan være farlig, tror fortsatt ikke at det er en lek :)

01.08.2017 kl. 15:59
Så utrolig spennende!! Kom borti bloggen din helt tilfeldig, og kommer helt sikkert til å fortsette å lese. Har du flere sånne overnaturlige erfaringer du vil dele? sånes det er så gøy å lese!!

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 16:58
Anonym: Jeg skal tenke over om jeg har hatt noen flere, men jeg skal fortsette å skrive om sånne ting iallfall. ?? Så hyggelig, velkommen skal du være hit! Ha en fin dag??

Jannicke Elnæs

01.08.2017 kl. 19:22
sykt spennende å lese! Og litt sånn ekkel følelse siden jeg tror sånn på det selv :) Jeg hadde aldri turt å prøve, så du er ganske tøff!

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 19:23
Jannicke Elnæs: Det er litt ekkelt, men jeg syntes selv det er så sykt spennende ?? Klarer ikke slutte!

Jannicke Elnæs

01.08.2017 kl. 19:27
hadde nok ikke klart å slutte jeg heller om jeg først hadde prøvd, men er nok også derfor jeg ikke tør å prøve :p

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 20:04
Jannicke Elnæs: Hehe, tror det er greit å prøve en gang, men ikke bli aavhengig! :D

Charlene N. Nedrum

02.08.2017 kl. 15:25
Heia Celina! Jeg har lest gjennom kommentarene og hele innlegget, og ønsker også å advare om at "ting" faktisk kan skje, etter bruk av Ouija brett.... selv hadde jeg en periode da jeg jeg var rundt 16-17 hvor jeg var ganske "avhengig" og plassen jeg bodde på den tiden, ble bare mer og mer uhyggelig.... Jeg tror det er kjempeviktig å ta forhåndsregler, og passe på å følge de "reglene" som er satt til punkt å prikke, om dette er noe du har tenkt å fortsette med, ikke minst ikke "terge" åndene og provosere dem, om jeg forstod rett så hadde dere gjort dette? det er i hvert fall en veldig dårlig ide.... Jeg hadde mange skremmende, men også interresante opplevelse i tiden jeg drev med spiritisme aktivt, men jeg er allikevel glad jeg la det i fra meg og bruker andre metoder en "Ouija" brett i dag for kontakt. Jeg vet ikke hva det er.... Men akkurat disse brettene virker det nesten som det er en liten "forbannelse" over :P hehe

Men uansett, utrolig spennende lesning, ønsker deg masse lykke til med videre utforskning av åndeverdenen og husk å passe på dere selv ;)

PS! En husrens hadde sikkert ikke vært dumt i det hele tatt ;)

- Klem

Celina Stamper

02.08.2017 kl. 17:18
Charlene N. Nedrum: Takk for at du delte dine erfaringer! Vi passer som regel på å være respektfulle, men et par ganger har vi gått litt lenger enn det som er lurt - kun fordi vi var så nysgjerrige! Husrens skal bli, hehe :D

Charlene N. Nedrum

02.08.2017 kl. 19:59
Bare hyggelig! ;) og bra!!! husrens har jeg troen på ;) hehe

desomskapteverden

02.08.2017 kl. 20:58
Synskepeggy: Det er farlig på film. Tror ikke det er særlig farlig i virkeligheten.

superdaddy92

03.08.2017 kl. 01:21
Syns sånne brett går mest på stemninga, skjer liksom aldri noe hvis man prøver aleine midt på dagen xD og oujia brett går vell mest på tolkning av dt som evt skjer når vi dør, håper jo for guds skyld ikke jobben min når e dør blir a svare på spørsmål via en seanse med et brettspill

Celina Stamper

03.08.2017 kl. 08:18
superdaddy92: Ahaha ja. Men man skal visst ikke spille alene! :D

superdaddy92

03.08.2017 kl. 08:39
det er jo fordi da skjer det ikke noe visstnok:p

Skriv en ny kommentar

Celina Stamper

Jeg er en tjueen år gammen jente fra Sandefjord som bor her med min fem år gamle datter! Jeg studerer bachelor sosiologi ved Høgskolen i Sørøst-Norge og skal ta ett semester høsten 2017 ved University of California, Berkeley.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits