En mamma på utveksling alene

  • 31.07.2017 kl. 14:41

God formiddag!

Dette er egentlig litt ukjent farvann for meg. Jeg har nemlig startet å blogge på denne plattformen igjen, etter en stund hos Nouw (går vi ikke alle i faser gjennom forskjellige plattformer?). Jeg har ikke tenkt til å kvitte meg med celinastamper.com og har heller ikke tenkt til å overføre domenet mitt enda. Jeg tror jeg vil prøve meg litt frem før jeg våger på det.

For deg som ikke kjenner meg har jeg blogget i 12 år, hovedsakelig på denne bloggen, som jeg nå har tømt fullstendig for et nytt formål, nemlig for å blogge når jeg flytter til San Fransisco som utvekslingsstudent ett semester. På min andre blogg har jeg skrevet innleggene mine på engelsk, noe jeg liker, men er usikker på om jeg vil fortsette med. Det er ganske vanskelig å vite målgruppen jeg vil treffe, men kanskje jeg finner ut av hvor det passer best å være etterhvert. Ellers er jeg 21 år gammel og har en datter på 5 år. Du kjenner meg kanskje fra serien Kjære Mamma på TV2? Jeg var med i episode 26 i den første sesongen. Annet enn det har jeg vært mye i media med bloggen, da jeg har skrevet samfunnsdebatt innlegg hos Nettavisen, Aftenposten og Sandefjords Blad for å nevne noen. Jeg blogger også innimellom for sosiologen.no, hvor jeg også skal skrive litt om mine erfaringer som utvekslingsstudent.

Selv om ikke det her er en mammablogg, kommer jeg nok til å nevne datteren min innimellom, ettersom hun er hoveddelen av livet mitt. Jeg skal reise fire måneder til San Fransisco for å ta ett semester med sosiologi-fag på Berkeley, uten henne. Jeg kommer derfor til å dele mine opplevelser. Ikke bare om hvordan det er å være der, men hvordan det er å være uten henne. Som kommer til å være det hardeste jeg noen gang har opplevd, uten tvil. Dersom noen lurer, så har vi planlagt at foreldrene mine skal ta med Tia på ferie til meg en uke, halvveis i semesteret, så ikke det går for lenge uten at vi er sammen, noe jeg er kjempe takknemlig for. Hjemme kommer hun til å være med familien min og pappaen hennes og hans familie, så hun er i supergode hender når jeg er avgårde. Jeg er så utrolig heldig som får muligheten til å følge drømmene mine til tross for at jeg ble mamma i en så tidlig alder, og jeg er så takknemlig for alle de kjærlige menneskene jeg har rundt meg. Hadde det ikke vært for dem, hadde ikke dette vært mulig.

For å bli mer kjent med meg, kan jeg jo også fortelle dere om mine foreløpige mål. Jeg ser for meg en jobb i DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap), der jeg ønsker å jobbe innen beredskap ved strøm-kutt, krig, terror eller naturkatastrofer. Det er iallfall noe jeg brenner for, uansett hva jeg kommer til å ende opp med til slutt. Foreløpig tar jeg en bachelor i sosiologi ved HSN hvor jeg startet mitt andre semester nå i August. Videre tenker jeg å ta master i Samfunnsvitenskap ved Høgskolen i Sørøst-Norge der jeg går nå.

Jeg kommer til å skrive innlegg om søknadsprosessen, pakkeliste, hvorfor jeg valgte å studere sosiologi, hverdagen min og så klart hele reisen min til USA. Jeg svarer på alle spørsmål i kommentarfeltet fortløpende, så dersom dere lurer på noe kan dere jo bare spørre! :-) Det hadde også vært skikkelig kult om dere som har pleid å lese bloggen min alle årene jeg har holdt på vil følge meg videre! Dersom dere vil følge meg på snapchat heter jeg "celinastamper" der. Det samme heter jeg på Instagram, så følg meg gjerne! Nå gleder jeg meg iallfall kjempe mye til å blogge litt igjen, hovedsakelig for familie og venner å lese - men også for alle andre interesserte så klart! Øverst står det hvor jeg befinner meg, så dere ser når jeg er i USA og ikke, har nemlig jobba en del med å få dette designet på plass - så håper det faller i smak :-D.

Ha en fin dag!

12 Kommentarer

Ingrid Elise

31.07.2017 kl. 14:53
Gleder meg til å følge deg videre :-)

Celina Stamper

31.07.2017 kl. 14:56
Ingrid Elise: Så hyggelig! :-)

frodith

31.07.2017 kl. 15:17
Du får en spennende tid framover, helt klart :-)

Celina Stamper

31.07.2017 kl. 15:26
frodith: Ja det er jeg helt sikker på! :-)

Fredrikke Gustavsen

31.07.2017 kl. 16:12
For det første - du er helt nyyydelig!

Gleder meg til å følge deg videre, du skriver skikkelig bra! Såå spennende reise du legger deg ut på :D

Celina Stamper

31.07.2017 kl. 16:39
Fredrikke Gustavsen: Tuuusen takk! Så hyggelig av deg :-D Så gøy du vil følge reisen min, det gjør meg glad :D Ja, helt klart - dette blir nytt!.

Ps. Du ser SMASHING ut selv:*

Malin

31.07.2017 kl. 21:07
Åå jeg gleder meg! Masse lykke til!

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 00:26
Malin: Tusen takk! Så gøy :-D

31.07.2017 kl. 22:45
Vil du virkelig være så lenge borte fra barnet ditt...?

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 00:32
Anonym: Sett i perspektiv er det ikke så fryktelig lenge, siden hun kommer på besøk til meg en uke med foreldrene mine etter litt under to måneder. Det kommer nok til å gå helt fint, selv om det blir trist å være borte fra hverandre lenger enn vi har gjort før. I lengden kommer både hun og jeg til å tjene på det ved at jeg kanskje får jobben jeg ønsker :-) Det er viktig å være et forbilde og vise at man kan ta noen vanskelige valg i livet, om det er noe man virkelig brenner for. Utdanning er viktig for meg og det vet jeg at Tia kommer til å sette pris på når hun blir større :-)

01.08.2017 kl. 20:25
Hei Celina! Tante er så stolt av sitt flotte tantebarn som er så flink og målrettet. Skulle ønske jeg kunne bli med og besøke deg i San Fransisco til høsten. Det kommer til å bli en opplevelse for livet. Klem fra tante Tone.

Celina Stamper

01.08.2017 kl. 20:26
Anonym: Ååå tusen takk tante! Ja, skulle ønske du kunne komme dit! <3 Glad i deg :-)

Skriv en ny kommentar

Celina Stamper

Jeg er en tjueen år gammen jente fra Sandefjord som bor her med min fem år gamle datter! Jeg studerer bachelor sosiologi ved Høgskolen i Sørøst-Norge og skal ta ett semester høsten 2017 ved University of California, Berkeley.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits